Search
Register
Sign In

Description

VilaShard ndodhet në një nga zonat më të preferuara të Tiranës.
Shumë pranë qëndrave të kulturës, argëtimit dhe të gjitha tipologjive të shërbimit.

Location / Contacts

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted