Search
Register
Sign In

Description

Ne synojmë që çdo nxënës në përfundim të cilklit arsimor të jetë një qytetar i ri, me dëshirën dhe vullnetin për të kontribuar në zhvillimin e Shqipërisë. T’ju sigurojmë nxënësve tanë program arsimor të pasur e aktivitete të larmishme lidhur me letërsinë, artin, kulturën, turizmin, shkencën e sportin.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted