Search
Register
Sign In

Description

Mirë se vini në STILE PREZIOSO…
STILE PREZIOSO nisi rrugëtimin e vet në Shqipëri që në vitin 1992 nisur nga pasioni dhe dashuria për të bukurën, eleganten dhe klasin. Çdo hap i hedhur përgjatë kësaj rruge, deri më sot, ka shërbyer për të rrënjosur themelet e një cilësie maksimale për çdo produkt të përzgjedhur për tregun shqiptar si edhe duke ju përmbajtur një shërbimi për klientin në nivele mahnitëse. Vlera këto të mbetura ende të pakompromentuara edhe sot pas më shumë se 23 vjet udhëtim në një botë thesaresh të çmuara…

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted