Search
Register
Sign In

Description

Spitali Gjerman në Tiranë nuk është vetëm një emër, por një pikë-referimi e mirëfilltë e kujdesit kardiak dhe shërbimeve klinike, i cili prej shumë vitesh eksperiencë në Shqipëri është kthyer në një qendër të vërtetë përkujdesi jo vetëm në vendin tonë por në të gjithë rajonin e Ballkanit.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted