Search
Register
Sign In

Description

Speaking Roses Albania është kompania më e re e cila ofron printim te mesazheve dhe imazheve ne petalet e luleve sipas kërkesave që ju keni. Përdorimi i teknologjisë më të fundit krijon mundësin që porosia juaj të mos jetë vetëm një lule e bukur dhe e freskët por edhe të ketë të stampuar në mënyrë dixhitale imazhin që ju dëshironi.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted