Search
Register
Sign In

Description

Kaloni pushimet tuaja perfekte dhe relaksuese në hotelin më të mirë në bregdetin e Borshit. Sole Luna është vëndi më i ri dhe i vetmi ku mund të gjeni dhomat luksoze dhe komode te ndërthurura me sherbimet më cilësore si restoranti dhe bari më elegant ne Borsh. Jeni te mirepritur!

Location / Contacts

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted