Search
Register
Sign In

Description

Ky institucion arsimor përbëhet nga shkolla fillore, nëntë vjeçare, dhe e mesme. Sukseset janë shoqërues në punën tonë të përditshme. Kontributi ynë ndihet në arsimin shqiptar. Arritjet janë të dukshme Objektivi ynë është: “ Të nxjerrim nxënës ndër më të mirët LIDER të së ardhmes”.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted
AllEscort