Search
Register
Sign In

Description

Rosa Catering jep traditës një shije të së ardhmes. Ne ofrojmë ushqim dhe pije tradicionale shqiptare. Shërbimi ynë i catering është shumë i njohur për shërbimin e tij për çdo klient me pasion dhe profesionalizëm.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted
AllEscort