Search
Register
Sign In

Description

Kompleksi Polifunksional Shën Gjergji ofron shërbime dasmash,pagëzime,ditlindje etj. dhe gjithashtu muzikë live çdo të premte dhe të shtune në Fix Grill.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted
AllEscort