Search
Register
Sign In

Description

Dyqani qe cdokush gjen stilin e tij te veshjes.Dërgesa brenda dhe jashte Shqiperise.Dyqani pare-Kryqezimi 9-Katsheve Unaza e Vogel,40 metra afer 15 Kateshit Tirane. Dyqani dyte- Rruga”Muhamet Gjollesha” perballe Hyrjes Myslym Shyrit.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted
AllEscort