Search
Register
Sign In

Description

Prenotoni viziten tuaj 068 40 90 458 . Klinika jone ofron vizita te kompjuterizuara,vzite “Screening” (vizite e specializuar per femijet).Fushe vizive .keshillime per nderhyrje kirurgjikale .Lente optike te firmave me te njohura ESSILOR dhe DIVEL IT.

Location / Contacts

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted