Search
Register
Sign In

Description

Mobileri Tirana u themelua ne vitin 1993 dhe eshte nje nga kompanite me te medha ne tregtimin e mobiljeve. Ajo ofron nje game te gjere mobiljesh importi si dhe prodhime te vete fabrikes, duke qene me afer jush me ekspoziten prej 3 000 m2 si dhe me nje sistem magazinimi prej 25 000 m2 prej nga kryhet shperndarja ne te gjithe vendin.
Koha dhe eksperienca i kane treguar firmes se cilat jane nevojat reale te klienteve kundrejt produkteve : cilesi dhe dizenjo, duke realizuar keshtu cdo deshire te tyre.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted