Search
Register
Sign In

Description

Eksperienca 15-vjecare na ben qe te jemi zgjedhja me e mire per ju.Punimet tona lidhen me disa nga emrat e Restorant-eve dhe Bar-eve me te njohur ne qytetin tone si:Restorant “San Marko” Kompleksi Aqua Park,Shtepia e Artit “Seiko”,Amigos Club etc.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted
AllEscort