Search
Register
Sign In

Description

Klinika e syve Uzllova eshte prane jush qe prej vitit 1997 sot ofron sherbimet me bashkohore per pacientet Shqiptar dhe te Rajonit perreth per “Mikrokirurgjine se syrit “
Divizi Yne – Eshte Art te kthesh shikimin … ai duhet zoteruar !

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted