Search
Register
Sign In

Description

ITD shpk ka filluar të operojë në tregun Shqipëtar që në vitin 1996. ITD tashmë është distributor i autorizuar i shume markave globale.
ITD, duke u profilizuar si një Distributor i pastër, ka si objektiv të jetë lider në tregun e distribucionit të IT në Shqipëri. ITD shpk mbulon të gjithë territorin e Shqipërisë me rreth 89 rishitës në Tiranë dhe në rrethe.
ITD synon të ketë një rrjet rishitësish të shtrirë në të gjithë Shqipërinë dhe t’u ofrojë atyre në mënyrë profesionale shumëllojshmëri produktesh, suport dhe performancë.

Location / Contacts

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted