Search
Register
Sign In

Description

Hotel Vila Koral ndodhet në zonën e plazhit, në Durrës dhe është vetëm 50 metra larg nga deti. Hoteli ofron dhoma komforte për të kaluar disa momente relaksi.

Location / Contacts

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted
AllEscort