Search
Register
Sign In

Description

Shtëpia juaj larg shtëpisë
Plot hijeshi Castle Park gjendet i vetëm majë një kodre, mes një pylli plot sekrete dhe natyre të virgjër me vështrim nga gjigandi mali i shenjtë i Tomorrit dhe nga Berati me një histori 2400 vjecare. Kështjellë si të gjitha kështjellat me legjendën e saj, ka mikpritur personalitete me famë botërore.
Ndoshta vertet aty gjithcka është magjike, pasi cdo detaj është i realizuar me pasion, guxim, këmbëngulje, por mbi të gjitha ai është i krijuar për të falur momente të paharrueshme duke zënë pak vend te kushdo që e takon atë, për t’u rikthyer besnikërisht përsëri.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted