Search
Register
Sign In

Description

Alen Hotel është themeluar në vitin 2000 dhe hapi hotelin e tij të dytë në vitin 2017 Alen Hotel 2. Hoteli është funksional gjatë gjithë vitit, nën konceptin vetëm akomodim ose akomodim + mëngjes sipas kërkesës.
Ne ju ofrojmë shërbime cilësore dhe të shumëllojshme. Një pjesë e mirë e dhomave kanë ballkon me pamje të mrekullueshme të malit të Dajtit.

Location / Contacts

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted
AllEscort