Search
Register
Sign In

Description

Farmaci Alket Beu , e themeluar që prej vitit 1994 në qytetin e Kavajës, pranë DSHP Kavajë. Tani edhe me një farmaci te 2 po ne qytetin e Kavajes , Farmaci Alket Beu 2 , pranë ish Bashkisë dhe me një farmaci 3 në qendër të qytetit pranë Bashkisë Kavajë!

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted