Search
Register
Sign In

Description

Dim’s Hotel, i konceptuar si një strukturë akomodimi me 12 dhoma standarde dhe 2 suita me kapacitet familjar, ofron shërbimin e fjetjes dhe mëngjesit.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted
AllEscort