Search
Register
Sign In

Description

Rrjeti i Supermarketeve dhe Hipermarketit Italiane në Shqipëri.
Tiranë – Durrës – Kavajë – Lezhë – Shëngjin – Rrëshen – Shkodër – Fier – Lushnjë – Vlorë – Korçë.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted