Search
Register
Sign In

Description

Mirë se vini në Angel’s Fitness Gym
Një palestër moderne me kushte dhe pajisje bashkëkohore.
Në Angel’s Fitness Gym do të gjeni klasa në:
Fitness & Aerobi
Programe dobësimi
Programe tonifikimi
Solar & Yoga & Sauna
Masazh
Kurse kërcimi etj.

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted