Search
Register
Sign In

Description

Shoqeria “ALBA BETON” eshte krijuar ne vitin 1996 ne fushen e prodhimit te materialeve te
ndertimit.
Aktualisht ajo zoteron 5 fabrika te prodhimit te betonit dhe nje fabrike te prodhimit te
materialeve inerte.

Location / Contacts

Hosted by :

Albis Network
Albis Network 2525 Places Hosted
AllEscort